Néhány szóban rólunk

A Pallagi Táltos Lovarda Debrecentől 5 km-re gyönyörű környezetben, a Debreceni Nagyerdő és a Monostori erdő szívében található.

Lovardánk megközelíthetőségét az újonnan épült lakópark teszi egyszerűvé. Kikövezett illetve aszfaltozott úton van lehetőség behajtani a gépkocsival érkezők számára.

Birtokunk 10 hektáros területe kiválóan alkalmas mind a ló és lovasa számára. Az erdők és a homokos laza talaj kitűnő tereplovaglásra, mely elengedhetetlen a lovak kiképzéséhez. Lovardánkra jellemző a családias környezet, de legfontosabb szempont a ló egészségére és jólétére irányuló szolgáltatások, illetve lovasaink szakszerű oktatása, kényelmük kielégítése.

 

A lovak, és lovasok részére magas szintű, eredményes oktatást biztosítunk sport-, vagy akár hobby szinten is szakképzett oktatóinkkal és lovas edzőnkkel kezdőtől a haladó szintig.

A lovardában nyugodt, jól képzett lovak várják a lovagolni vágyókat és látogatókat.

Lovaink angol boxos, modern istállóban vannak elhelyezve, napközben pedig 2 hektáros füves karámokban legelnek ahol a meleg nyári időszakok bekövetkeztével párásító öntözés mellett hűsölnek. Állatainknak szükséges takarmányokat különös odafigyeléssel saját magunk állítjuk elő.

Korai sötét délutánokon, estéken is zavartalanul lehet lovagolni hatalmas reflektorral felszerelt ápolt pályánkon.

Lehetőség van futószáras oktatásra, osztály lovaglásra és élményekben gazdag tereplovaglásra, ami nem csak a lovasnak, hanem a lónak is felejthetetlen élményt nyújt.

A szabadidő kulturált eltöltését étkezőhelyiség, hűtőszekrény, öltözőszoba, nyeregtároló, zuhanyozó, toalett valamint kisállat simogató áll rendelkezésre.

Hajdú-Bihar megyében egyedülállóan anyanyelvi szintű angol és német nyelvű lovas oktatás!

Szeretettel várunk lovardánkban! Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Egyeztessen időpontot elérhetőségeink egyikén!